Låten..

http://www.youtube.com/watch?v=pscJbiJNy-E




Låten som rocka på radion kvällen då vi hämta min feta 142!! :) Minnen..


Känslor..

Alltså jag är ju inte den som direkt öppnar för någon, och jag söker fel på folk, hela tiden, stör mig på mkt och vill vara ifred mkt, jag vill inte prata om saker, vill inte behöva förklara saker, söker jag anledningar på varför jag ska tex lämna någon så är de upp till mig, de känns bättre för mig då, inget att göra åt..
När jag redan är på dåligt humör så har jag nog svårt att förklara saker och ting själv och ännu svårare att lyssna på någon som ska förklara nå för mig, och speciellt om de ska förklaras i detaj eller olika händelser.
Jag vill kunna leva mitt instängda liv, för mig själv, med mig själv, vill inte att någon ska säga till mig, fundera på de här, och du ställer ju fel krav där och blablabla, detta inlägg handlar inte bara om en person, utan om flera personer som är på mig uti mina val, de är väl mitt liv för fan?!
Blir bara ledsen och vill dra iväg nu och vara för mig själv, vill vara helt ensam och inte störas av någon, för då kommer jag säkert säga eller göra nå fel, störa mig på mig själv eller likanande..
Men när fan kan jag dra, vars kan jag dra? Är så less på att vara beroende av folk i min närhet, vill ha mitt egna liv, så less på att inte ha ett hem, att inte ha friheten till att göra de jag vill.. Anpassa mig efter andra är inte riktigt min grej..
Om mamma läser dehär så kommer iallafall hon vara en av dom få som vet vad jag menar, jag är en ensam varg, jag måste få vara för mig själv, jag klarar inte av folk heeelaaaa tiiideeeen!...

Jag blir bara ledsen och är lättirriterad och sur hela tiden, vill inte vara de..

Just nu kan jag ju då inte dra någonstans, min bil är trasig, jag bor hos en STOR familj, vet inte ens vars jag skulle kunna ta vägen?!, har praktik här på gården..




När praktiken är över, då lär jag dra någonstans, där jag får vara för mig själv..  


Händelser..

Men visst är de väl så att helgen har varit helt okej, jovisst.
Massor att göra, och massor som gått snett, äntligen är den över..
Barnvakt, husvakt, hästvakt, hönsvakt, bilvakt och vakt över allt känns de som..

Var och red Ivve igår iallafall, 2½ timme var vi ute jag och Ewe, hon red och promenera med Lykkan, hon var gode slut ungdamen när vi kom tillbaka till stallet, Ivve såg ut som att han just bara börjat, haha! Gammel öket hade nog ändå en skön tur, skritta mesta dels, trava bara lite och galoppera typ 100 meter, om en de? Nåå sköönt var de iallafall, frisk luft och en härlig ridtur i skogen..
Från N. Sunderbyn till Sävastnäs, och självklart tillbaka dårå.. :)

Idag har jag inte gjort så mkt, varit mest trött och seg hela dan..

Tilda go ungen hjälpte mig med hästarna till hagen, hon red Fairy.. Hon kom själv med förslaget om att rid, så vi pyssla på med hästarna där igår och sen ut på en ridtur för henne.. :)

Nåå nu lite bilder sen ska jag ochg Tilda se på Mojjes musikvideor som finns på Tuben, sen blir de natt natt för henne och "Världens bästa hotell" för mig, saknar bara mina världens bästa hotell kompisar..

Mysig helg var de iallafall.. ;) Hihi, Puss hej!



What!?

Planen för igår blev inte som jag tänkt mig, tänkte ju då fara till stugan tidigare i veckan, men Ewe hade fullt upp, sen tänkte jag släpa mig ut dit själv för lite "egentid" eftersom de ALLTID är någon runt mig..
Meeen, så ringder världens bästa Daniel och ville att jag skulle komma och umgås med honom, öh förmodligen så sket jag i mina planer och for och umgicks med honom, för de var ju typ läääänge sen jag träffa honom, fick även träffa Aston :) och en annan trevlig kille som vi då var och hälsa på..
Fick åka Daniels nya Saab, helt okej bil faktiskt, om inte han som satt bakom ratten varit så nervös för "trafiken i stor stan"... Ötå bor är som roliga.. :)
Sen var de bara hem och sova, vakna strax baki 8 idag men låg och drog mig framför datorn typ en timme och palta mig ut till stallet efter 9 nångång..
Nu hade jag tänkte dra till stan på marknad och se vad dom har att erbjuda där.. :)

Igår gick allt som de skulle med hästarna, Ronja hjälpte mig igen med att rida Fairy till andra hagen, gullig unge de där, sen har Julia varit och provridit Wanity, hon var inte så nöjd direkt för Wan testade henne när hon for ut och red, hon vägrade trava.. Typiskt Wan, dock har hon aldrig gjort de med varken mig eller Lina, men med några andra, en vet jag där hon t.o.m. vägrade att gå om inte Lina följde med bredvid..
Hon är som mamma kär den där damen..


Ha de fiiint,.. Hejdå.. :)

LESS!!

Skrev nästan färdigt de där jävla inlägget, så försvann allt, för den gick bakåt, jävla fitt dator!! ÅÅÅÅH!!
Skriver kortfattat för nu är jag jävla less..

Körde in Julia till stan, hämta upp Lina och Wille, åkte till Träsket, Lina red Påwl, åkte till storheden, köpte glass, besikta hondan, fel fritt, NU HÖLL DE PÅ ATT HÄNDA IGEN!!!!!!!!! HELVETEEEE!!!,... åkte och hämta Antes jävla äckel merca, fixa den i Persön, med alla tiotusenfemhundraåttio fel, helvete! De blev ju bara mer och mer när vi börja fixa, men sen löste väl sig de mest, bara lite kvar nu, åkte till stan, hämta Julia, åkte hem till Träsket, fixa till i stallet lite, och nu ska jag duscha!..

LESS på äckel datorn!!!!




Lina och Påwl





Nöjd ponny, får fara ut en sväng.. :)




Wille hitta en rolig leksak på gården :)





Wille på besiktningen.. Och bilen :) (och den snälla besiktningsgubben där bakom)





Lina var snäll och fixa kaffe åt mig.. :)




De var våran dag de, hej hopp!

TILL ANGELICA! :)

Joo, tack gärna, hör av mig när jag är där i krokarna,
 så ser jag ju om du är hemma,
 så får du bränna igång en panna.. :)
Kan ju vara trevligt,
var ju som ett tag sen sist.. :P


Bilder från veckan :)











Kidsen hade då inga problem med att Lina följde på gymnastiken..





Dom fick ju busa kring henne.. :)





Linn har lekstund.. :)




Wiiiie.. :)






Lina på St Patricks Day :)





Åååh min fiina keps, my love you loooong time.. :)





Mitt kaos, galna hönor/tuppar...





Kollar läget..





Dom fick gå ut i stallet när jag skulle städa buren.. :)





Kaninen myser med en höna.. :)






Fyndade 36 ägg där när jag städa.. :)





Myys i Fairys box :)





Hmm vars finner man "super bensin" ?





Jo på Jet såklart, Super 95 :)





Ronja hjälpte mig till hagen då med tjejerna..
Hon red med en hand, sen höll hon i Saela en bit..
De hon höll i vad manen och ett grimskaft som jag bara knytit runt Fairys hals..
Tur de är hästar att lita på! :)
Dom var så snäll båda två.. :) Är dock för de mesta de i övrigt också.. :)




Nu kom bilderna som jag lovat.. :) Öhm, hejdåå :)

Full dag..

Yes, nu stämplar jag ut, från 09.00 till nu, 22.45 ungefär..
Har hålla på med hästarna, promenerat med Saela och Fairy, sprungit med Påwl..
Ronja hjälpte mig idag, hon red Fairy till hagen.. Riktigt nice! :) (bilder kommer)
Sen ätit lunch sen förbereda och packa och fixa nå snabb krubb till kidsen sen drog vi iväg till Älvsbyn på gymnastik, de är ju tävling på lördag, så nu är de hårdträning denna veckan.. :)
Kom hem och kökade go middag, "mormor" hade gjort lasagne, GOTT!! Efterlängtat som F-N.. :)
Sen hämtade jag och Mattis hästarna, sen åkte jag in till Bärlinge och hämta upp Julia, sen hem igen, sen surra lite, baka kolakakor och kidsen gjorde negerbollar, sen hoppa dom i säng, så gick jag ut till stallet, har typ städat hela höladan..
Finns lite kvar att fixa, som jag behöver hjälp med då.. =)

Imorrn kommer Lina och Wille, Påwl ska ridas och Fairy ska köras.. :) (eller om Wille känner för att rida så får han rida Fairy också.. spelar inte mig någon roll)

Nåå ska nöta lite annat nu, lägger upp bilder sen, annars kommer de imorrn.. :)

Hej hopp..


Praktik

Sköööönt! :) Nu har jag haft min andra dag praktik, nice var de som fan! :)
Idag slapp jag fixa nå med hönorna och kaninerna, eller ja, kolla så dom hade mat och vatten.
Sen tömkörde jag Påwl och var på en snabb promenad med Saela och Fairy, sen fick dom gå ner i hagen där Vira har stått för de var en massa hö kvar, sen tvätta jag morfars bil, fixa krubb till kidsen och åkte in till stan för att hämta ronja på dagis, fett meningslöst de kändes att ha tvättat bilen, men nu är den lättare att tvätta, för leran hade typ börja bilda en kaka så fick ju gnugga som någon annan dåre där en stund..
Sen hem och käka lite sen iväg till Älvsbyn med hela barnaskaran på gymnastik..
Nu är vi hemma igen, halt som F-N var de på hemvägen, men körde lugnt :)
Har precis tryckt i oss köttsoppa (med klimp) GOTT!! Och ungarna har väl typ petat sig i säng nu en efter en..
Ska knalla upp och softa lite i sängen och sen gå ut och ge hästarna nå hö, fast senare.. :) hehe..

Ha de fint, Hej hopp :)

USCH!!!

DE KOM JUST EN JÄTTE SPINDEL KNALLANDES ÖVER MIN DATOR, PRECIS BREDVID MINA FINGRAR NÄR JAG HÖLL PÅ ATT LOGGA IN PÅ BLOGGEN, JÄTTE ÄCKLIGT!! Men nu är den fan död!! Hahahaha!

Började morgonen med att vara extra seg att kliva upp, sen blev de stress, typ 10 minuter i 9 flög jag upp och slet på mig kläderna, och sen knalla jag ut i stallet, där jag möttes av två feta höbalar, jaha, fick ju då fixa i höladan innan jag börja med nå annat, sen rulla in en bal och resa upp den, de var ju inte de lättaste eftersom jag knappt såg över den, den var gigantisk och vägde helvete...
Sen kände jag mig duktig för nu är de fint, där..
In i stallet och börja fundera hur jag skulle fixa till hönorna, ja, jag öppna så dörrn till buren och dom fick knalla fritt i stallet, ja och bajsa SJÄLVKLART överallt, blev dessutom jagad av en tupp fan i buren, han tyckte att mina fötter var typ väldigt intressant ("nää men dom är jätte snälla....." fick ju jag höra, HM!)
Sen när jag gjort fint inne hos dom, plockat alla 36 ägg (+ ett trasigt), bytt spån och halm, vatten och mat, dessutom nya goda skal så var de kaninens tur (en kanin bor med hönorna, om kaninerna bott ihop så hade de varit maaaaassa kaniner), bytta spån och nytt hö och go ny mat till honom också..
Sen fixa stallgången så man vågar sig in där då med någon häst..
Har fixat lite lätt kring spånet också, men just där finns de ju inte så mkt att göra faktiskt..

Nu ska jag bege mig snart mot Boden (Arbets), lämna in nå papper och säkert skriva på nå..
Sen ska jag väl hem igen och fortsätta, blir att promenera med Saela (10 min) Fairy får väl följa på de, och hitta på nå bus med Påwl.

Nåja, so long suckers.. :)

Fortsättning, utan bilder..

Promenad på isvägen, lätt värt de, med Ewe, Gurra och Jonte.. Fan vad härligt de var..
Vad blir de sen då?
Hitta på nå bus med dom tre antar jag.. :)
Var på Rutvegas Pizzeria nyss också med go Jonte.
Åt kycklingsallad, de var nog fan den godaste jag ätit hittills faktiskt!.. MUMS!!
Drar nu heeejdåååå... :)

Missat..

Nu var de någon dag sen igen, vad har jag gjort, ätit middag, varit sjuk, varit på gymnastik, firat st patricks day, fast som vanligt var de jag som drack minst och var nykter, inte mina kära vänner, haha..
Igår kom Jonte, massor hände och höll på att hände, men inget hände som kunde ha hänt..
Öööhm, förvirrat?!
Var till Ewe igår också, surra på lite, på måndag börjar jag praktik, blir att pyssla med hästarna och hönorna..

Idag blir de väl då kanske stan och sen en promenad på isen, sen får vi se vad som bjuds helt enkelt, fööörmooodliiigeeeen en soft hemma kväll, hoppas då jag på..

Jååå, ska ju lägga upp lite bilder, på Linn bl.a.... ;)

Meen tar de sen, haahaa!! Hej hopp

IKEA




Med Liina och Jenz..




En glad och morgon pigg Liina




Kanske inte lika glad Jenz..




Jag var då grymt taggad!!




Och vägen var bar och fin.. :)




Efter Happis/Torne, en trött och less Jenz..






Liina nötte mest facebook i sin ensamhet i baksätet påväg hem..





Och jag satt mest bara och tog bilder.. :)





Sen kom vi igång en stund.. :)




Häng :)




Var väl mest uttråkad..



Och ganska less,....




Bästaste vännerna!





I huuundra ååår.. :)




Påväg hem mot Träsket.. Wohoo!! Bergnäsbron,.. :)



Nu är de nära...




Jätte näära!!! :)






Ha de fin, Hääj!

Dag 12 - En bild på någon du har varit kär i

Hmm, jaa, valet är väl inte så svårt faktiskt..




De blev en bild på Jenzzon..
Ärligt, än idag betyder denna människan jävligt mkt för mig..
Har någon nå invändningar, döda mig då, kan inte styra mina känslor..



Läs noga! BETYDER JÄVLIGT MKT!
De står ingenstans att jag fortfarande är kär i honom!

Dessutom så var de ju "En bild på någon du VARIT kär i.."


Dag 11 - En person du kan berätta allt för

Hmm jaa vem skulle de kunna tänkas vara då?




FÖRMODLIGEN mina underbara mamma!

Bilder



Blev lite ljus, men ändå rätt okej..




Ja jag gillar Hello Kitty ;)




Lite lätt fixad.. :)




Fick modifiera om mina nya Diesel Jeans..




Lite bara.. ;)

Helgen..

full fart, i Fredags åkte jag då hem från mamma, hämnade att bli chaffis nästan direkt, fast fick ju stå på tågstation och frysa i 40 min innan någon hämta mig, min bror ställde upp, tack tack..
Sen körde jag van hela kvällen, sen hem och sov,..
Igår klev jag upp kring kanske halv 10, knalla ut i stallet, fixa Saela och Fairy och knalla ut med dom efter vägen en sväng, sen fixa lite och sen bar de av mot N Sunderbyn, Ewes stall :), ja fast innan de då så bråkade ju min bil med mig så fick ta Hondan, tack! :), Tog in Ivve och gjorde iordning honom sen for vi ut en sväng, när vi kom tillbaka så tog vi nå bilder på oss och hästar sen bar de av till Boden och basen för att kolla på när dom körde kon-bana..
Innan vi åkte dit så tänkte vi överraska Gurra med att tvätta hans bil, sagt och gjort, for in på OK, mötte dessutom upp Madde där och hon tog sin bil och haka på ut till basen, väl där så börja vi med att parkera där vars dom som skulle köra stod, ja pinsamt, nåja, vi flytta oss, så ställde vi oss på den avsedda parkeringen, såja!, så knalla vi till alla dom andra..
Madde knalla fram till Fenix, hon hinner knappt börja prata med honom så står Fenix och kollar mot bilarna som står parkerade, och säger: ojojoj, OjOjOj, OJOJOJ!!.... NU SMÄLLER DE!! (KRASCH) I samma veva som allt de hände så kolla jag upp, där kommer en 245 i jordens fart förbi, rakt över banan mot dom parkerade bilar, hehe coolt tänkte ju jag då, en 245, brudar dessutom i bilen, fräänt!, fälja ju bilen med blicken hela vägen och börjar fundera vars fan vi ställde våra bilar eftersom hon som körde verkade inte göra någon ansats till att bromsa ner i tid eller sväng för de gick fort och rakt, sen small de till..
Oj satan!
"De var din bil", sa Fenix till Madde, "VAR DE MIN BIL?!" Utbrast Madde..
Gurra ropar till i samma veva och svartnar till i ögonen "VAR DE MIN BIL?!" "Nää, de var MAddes bil" sa jag..
ALLA såg de mer eller mindre vad som hände.. Madde fram och slet upp dörrn, tjejen blev livrädd..
Jaha bilder togs och sen bar de av till Polisstation, jag, Madde och dom brudarna ifrån andra bilen..
Dom lämna uppgifter om vad som hänt och hur allt gått till, inge kul alls för någon av parterna..
Sen åkte vi förbi Donnys lack, träffade Henry där också, de var ju som trevligt faktiskt.. :)
Sen åkte vi till stallet igen för att dra på hästarna vintertäcke, släppte ut dom med fleece för de var ju som så vaarmt när vi var klar..
Sen åkte vi på Mc D och käka sen hem till Träsket, basta och sen drog vi en repa på stan, träffa KK och Torsten, en trevlig pratstund fick vi oss.. :)
Sen hem och sova, idag sket sig ALLA mina planer.. :(
Nåå kommer väl på nå säkert, hoppas jag,.. Typ se en film eller nå..

Ha de fiint alla nyfikna sötisar. :)

Hemåt..

Jaaa, då var de väl bara peta i sig nå att äta sen bär de av mot Lulää :)

Sen blir jag hämtat på tåget, ska förbi Lina en sväng och se hur de är med henne, sen bär de väl av till Träsket eller så möter jag upp Sussi i stan, tar bilen, drar några raggar kring stan, sen hämta dom, kör hem dom, och sen får jag helt enkelt se vad jag är på för humör om jag åker tillbaka till stan eller om jag stannar hemma och sover.. :)

Snyggot ska med ikväll, undra om Ewe och Gurra också skulle med?! :)

Nååja, hoppas ni har de bra alla, nu är de bara en timme kvar tills jag sitter på tåget.. hiihii :)




IDAG FYLLER JUNIFER 2 ÅR FAKTISKT!!
Idag är ingen vanlig dag, för idag är de Junis födelsedag, Hurra hurra hurrAAAAA!! :)

Dag 10 - Någon du tycker är väldigt snäll



Rock Olga! Helt klart.. :)


Fundering..

Om bensinen går upp nu så mkt, lönerna då?
För att kunna ha råd att köra till jobbet så måste man ju få mer pengar..
Mat för att klara av att hålla humör och immunförsvar uppe..
Seriöst!?

Fattar inte varför de ska vara så satans dyrt, och när man väl vant sig vid att de är dyrt, okej, nää då höjs dom ännu mer..

Vad av detta nu, mitt i kylan, mitt i alla fitt jävla elräkningar att betala som är chockhöga även dom!?
ALLVARLIGT?!


Mickes kommentar på mitt blogginlägg: "skriv bara; bensinpriserna är höga." (dessutom sa han punkt) :)


Hästar..

Saknar mitt jobb som jag hade, eller praktik, hos Lotta, med alla hästarna, saknar Bengt och Walkyria som f-n..
Förstår inte hur man kan sakna två hästar så mkt som jag gör, jag gjorde ju ändå inte så mkt med dom, saknar stallet också, funderar på att åka dit, ååh, vill ha den där snyggingen..

Bengt, Åh, han är så vacker!
Alltså de lilla som jag hann göra med honom, knalla ut på en liten promenad, longera honom med massa grejer på, och mysa i stallet, pyssla med honom, prata med honom i hagen, jag saknar allt de..
Hade jag haft råd så hade jag fan köpt honom, hade jag fått någon bra stallplats för hingstar så hade jag fan tagit honom på foder iallafall.. Vi var som ett bra team han och jag, vi förstod varann på nå underligt sätt..
För att vara så ung och hingst som han är så är han så jävla lugn och trygg, älskar verkligen han personlighet.

Walkyria, den lilla råttan, hon var framåt och nyfiken och lättlärd, lyssnade och visade lite motstånd och testade i lagom dos, den lilla åringen kommer de bli nå riktigt fint av, henne hade jag också lätt kunnat ta, ja jag vet, de är ett sto, jag säger aldrig så om ston, men hon var nå alldelens speciellt.

Chefen då, Lotta, så sköön människa, saknar henne också, så rak och rätt fram människa som hon har jag aldrig träffat, ärlig är hon, säger vad hon tycker och tänker, och LYSSNAR.
Är de nå, så kan man bara fråga Lotta, kan inte hon fixa så fixar hon någon som kan fixa, så jävla grym människa! Avundas henne till tusen, hon har liksom ett stort stall, föder upp både hundar och hästar, och de är ju inte så att hon bara har två olika, nä, två olika hund raser (alltså mååånga valpar)-(sen så är de ju inte bara två tikar, utan ett gäng "äldre"[avel/utställning] hundar) och 15 hästar, jaa jaa, de är inte 30 hundar nu då, men hon har så hon klarar sig :)
Förstår verkligen att visst dagar känns piss när någon gör illa sig, eller de har hänt nå skit i stallet eller en hage är trasig, men hon reder de, och hennes sätt att fixam allt på, jag vet inte, de är som så, unikt, hon är så jävla grym denna kvinna.
Första gången jag träffa henne, så tänkte jag,. shiiit vilket humör och där ska jag liksom börja rida en häst, i hennes stall, hm få se då hur vi kommer överens, åkte dit någon gång, jag kom överens med henne, gilla henne som fan, dock så sluta jag plötsligt vara där, trist, och sen fixa vi så jag fick praktik hos henne, och de var fan de bästa jag någonsin gjort, jag trivdes, dock var de en sån period då jag var mkt sjuk och allt kändes skit, och dessutom bodde jag i hus då, och allt rackla, jävla äckelvinter!

Men nu när jag inte har någon förpliktelse till någon på de sättet, så känner jag bara att jag vill vara med Bengt och gänget, måste verkligen åka förbi henne någon vecka och hälsa på. Saknar allihop, och Puffen också :)

Som sagt, funderingar.. :)

Stan, shopping..

Joo Kiruna stad, vad har ni att erbjuda? Alltid hittar man ju nå :)

Var på stan nyss, vad fynda jag? Ett par Diesel jeans (ej second hand) för 50kr.
Kunde jag ha dom, NÄ! självklart inte, ska kolla om jag kan fixa om dom så jag kan ha dom, dom var perfekt i benen, men inte i midjan, de fattas typ 1,5 cm, om ens de, bli väl kanske då att klippa lite i dom, blir mina nya trash braller, gode snygg är dom också, OOOJ! :)

Nåja, just ja, skulle ju ta en bild på mitt hår idag, glömde, nå ska väl ut snart igen skulle jag tro..

Mamma är på nå möte, som vanligt :) Sen skulle hon höra av sig..

Joo, jag gick ju då på stan för att hitta mig någon fräck vinterjacka som kanske kan funka ihop med mina nya fräcka täckisar.. Meeen nä, utbutet som bjöds dög inte, eller jo, Burton jackan på InterSport var ju riktigt snygg, men inte i min prisklass, eller jo, men jag vet inte riktigt, den var ju på rea, men jag vet inte, den verkade så lång, vill ju ha nå som sitter bra tills man ska åka bräda, kan ju inte se ut hur som hellst, massa fina rosa jackor fanns de också, men allvarligt, vilken färg klick jag skulle bli i backen då..

Nåå mössan jag hitta på InterSport, den ska jag fan köpa tror jag, eller om mamma vill ge mig en gullig gåva, fast tror inte hon går med på de, den är liiite extrem för hennes smak, men å andra sidan så ska den ju vara på min skalle, faaast de skulle ju då vara hon som skulle betala, nåå får försöka finna min nå bra argument till de där.. :)

Imorrn bär de väl av hemmåt då, SÅ NU HAR JAG SAGT DE! Ska köra till mamma Sussi, hon ska på afterwork.

Men skönt som fan har de varit nu när jag hängt i Kiiiruuuna.. Äh ska väl ta mig nå att äta, känns som att de börjar bli dags för nå krubb i magen nu..

Ha de, hääj.. :)

Dag 9 - Någon i din släkt

Jaa vem skulle de tänkas kunna bli då?



Självklart,..... Världens underbaraste kusin!

Affärs medicin..

Självklart finns de typ allt mot allt nu, men kolla här, ska förbi "lillebror"nu med Proviva och Juice, dom har fått magsjuka, :( trist när de händer,
visst Proviva i all ära, men allvarligt, den ersätter inte alla salter i kroppen som försvinner vid magsjuka, vad blev jag ordinerad av mig läkare när jag hade VINTERKRÄKSJUKAN,
(haha var tvungen, de är ju som så hemskt de där ordet..)
jo Cola och salta pinnar, så för att ta hand om dom lite extra tänkte jag väl köpa de också, man blir less som fan de, men de hjälper! För man är ju inte speciellt pigg på att äta nå..
Åh, ont i magen jag har då, kanske borde äta nå jag också..

Nåå nu ska jag dra på mig nå kläder och sen beger jag mig, Heej dååå... :)

Tecknat med bra budskap.

Joo har ju då för övrigt sett av tidernas bästa filmer, kan de ha att göra med att jag älskar hästar eller är de faktiskt då?
Budskapet i filmen för mig är ju uppenbart, alla förtjänar att leva de liv man vill och frihet är en självklarhet.
Tror aldrig att jag någonsin kommer att tycka någon annan film förtjänar mer creds (för att vara en barnfilm) som denna film gör..
Visst kan jag säkert missuppfatta budskapet i filmen, men visst ska man uppfatta en film från många olika vinklar, jag uppfatta filmen så.
Frihetberövringen är aldrig bra, ingen mår bra av de, inte en frifödd själ.

Vad gälla hästarna idag, visst mustangen är en vildhäst, jag är väl som dom flesta, drömde om att ha en helt egen vild mustang när jag var liten, NEJ INTE BILEN, men jag vet att de går inte, iallafall inte i min bubbla som jag lever i idag, mustangen är en VILDhäst, vi har nog med infödda "tam hästar" idag, hästar som inte hade klarat sig allt för väl ute i de vilda, många som säkert sätter emot mig nu, men allvarligt, hade VI överlevt att leva i Sahara Öknen, nä, vi är trygg i vårat trångsinta Sverige.
Visst att vi släpper ut våra hästar på bete under sommarn, och att dom har i blodet att söka mat och vatten, men under vintern då, när vi skämmer bort dom, skulle verkligen våra "hag-hästar" klara sig utan oss då?

Spirit, hästen från vildmarken.

Grym film, grym handling och grymt bra när inte hästarna prata direkt..

Alla borde se den filmen, flera gånger, de har jag och de lär inte vara sista gången jag såg den nu heller.

God natt allihopa :)


En del..

Jaa, en del saker borde man egentligen hålla för sig själv, för att slippa skämmas och sen för att slippa bli sur, irrieterad, ledsen eller nå liknande..
Men öppen och ärlig "jaa de gillas", men att få nå spydigt tillbaka när man säger nå eller beärtta nå, de ska man själv kunna ta, men inte då att man bränner av nå tillbaka, nää man ska bara vara snäll och accepterande, iiiiii helveteee!!!
Vet bara inte hur jag ska lägga fram allt, skönt att vara hos mamma, få fundera på en massa saker, och vad som känner rätt och fel, en sak känns då rätt, jag saknar mig vänner, och jag saknar hästarna,..
Och dom tänker jag börja umgås med mer, djuren ger en styrka, så är de bara, sen skiter jag i resten för en stund framöver faktiskt!
Vet egentligen lite av vad jag vill med min framtid, och den är ganska mkt uppe kring Lappträsk om jag ska vara ärlig, men i sommar blir de nog mkt Persö häng skulle jag tro, åh vad jag är glad att jag har mina vänner..

Jooo..

Kom på en till grej, de där med "Spotify", vad är liksom grejen, joo de är ju jätte kul att lägga upp flera olika spellistor (går att göra på tuben) och se andras spellistor (går också att göra på tuben) och sen lyssna på en massa reklam mitt i allt (går inte att göra på tuben) [alltså reklam när man har gratisversionen]..
Vad är de "braiga" med "Spotify"? Som inte tuben har? Är de den fräck designen, eller alternativen att söka olika låtar?, alltså, seriöst, många säger att tuben har inte alla låtar, men de har då fan inte "Spotify" heller..


Bara en fundering, inget påhopp på någon...

Pampers..

Har inte gjort så mkt vettigt idag, tvättat lite kläder, dammsugit lägenheten, glott TV, ätit lite ostbågar, godis och druckit nå cola, sen kom mamma hem, värmde lite lasagne, gott!, sen färga hon håret på mig, och här sitter jag nu, med färg i skallen, fiiint blir de, hoppas jag.. :)

Saknar mina kära vänner.. Faktiskt, trist att jag inte kunnat gå ut på hela dan/kvällen pga INGA KLÄDER..
Nää jag är inte naken, men går hellst inte direkt ut med de som jag knallat omkring med idag. Haha!

Nååja, nu ska jag skutta till duschen.. Heej dååå...


Dag 8 - En person som du saknar

Måste ju då bli en människa som jag umgåtts med väldigt mkt och även då bott med..



Angelica (och Dino)
Saknar våra sjuka äventyr som vi brukade ha..
Vin mitt i veckan, åka biltak mitt i svin kalla vintern, vaka för att inte missa tvättiden, sitta på konstiga områden i bilen och rita hänga gubbe mitt i natten..
Och massa mer halvskumma grejer som vi kunde komma på att göra.. :)


Back in the days, oj oj, de var tider de,..

Dag 7 - En bild som du aldrig lagt upp

Men jag kan ju inte lägga upp en sån (den) för då har jag ju lagt upp en..
Såååå FET GLÖM! ;)

Jag gästbloggar lite i Mias Blogg

Till dig Mia Victoria Forsberg !!


min vackraste vän, det finns ingen som dig.
behöver inte öppna munnen, för du förstår dig ändå på mig.
De ord som aldrig blir sagda, blir istället sagda utav din mun,
och kärleken vi har gentemot varandra, är starkare än alla band,
den är allt annat än tunn.
du ger mig näring att orka kämpa, när andetagen är tunga,
det är du som ger mig luft, i varje lunga.
Du ser mig som jag är och inte som andra vill att jag ska vara,
och din ömhet får mig att inse, att tack vare dig och din livskraft,
kan jag allting klara.
Du begriper dig på mig, fast jag är så krånglig ibland.
när jag mår dåligt tar du tag i mig, rör en slinga i mitt hår, och håller min hand.
Du är en solstråle som alltid strålar, du är vackrare än alla vårar,
och din energi och mognad är större än en beskrivning klarar av,
du är helt enkelt totalt underbar.
att ha en vän som dig, innebär tusen skratt och omtänksamhet,
och att vara i din närhet, är bland det bästa jag vet.
Aldrig någonsin får du mig att känna mig dum, även fast jag tagit dumma beslut. istället får du mig att se ljuset, i en mörk tunnel som jag aldrig trodde skulle ta slut.
Du får mig att inse, att skönhet och smarthet kan gå ihop väldigt bra,
det är du ett praktexempel på, tycker jag.
Du är den finaste vännen som finns här på jorden,
och nu tänker jag ge dig de 3 viktigaste orden :
Jag älskar dig :)


// Lina


Dag 6 - En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Måste ju bli den jag saknar mest av alla mina vänner genom åren..



Käraste Mimmi, saknar dig gumman, hoppas du har de bra i hund himmelen..
Du var den bästa vän någon kunde ha!


Skoja inte!!!

Ett väl använt uttryck från min sida, ÖH SKOJA INTE!!
hahaha, nåå har fått mina nya täckbyxor idag, faan vad snygg dom är..
Har dessutom varit och solat idag, skönt var de, trodde inte att de skulle ta nå, men JÄVLAR vad färg jag fick i ansiktet för en gångs skull.. :)
Fettisdag idag, jajjamän!, fick mig bruna bönor och fläsk, FETT GOTT!!
Ska pressa semla och ostbågar sen, och toppa med lite choklad kaka på de också.. ;)
Ähh, vet inte vad jag ska skriva, men faan vad snygga täckisar jag fått mig nu!! :)
Kåbdalis here we come!! :) Måste bara köpa mig nå fräcka briller också så man kan åka och se i snöröken :)

Men bild på täckisarna kommer inte komma upp förens jag fått mig nå bilder med dom på i en fet backe med brädan under fötterna.. FETT NICE!! Längtar!




Min och Linas dröm bilar, henne tv och min th. Feta va?!



Mitt i meket på Jontes jobb! :)



Jonte mekar på för fullt med mina bromsar..



De var nog dags att byta, den nya tv och den gamla th.



Måndags söt med Hello Kitty :) hahaha :)



Var ju då barnvakt till söt Holly igår.. :) Soff mys :)



Solariet jag låg i idag :) Helt snyggt var de faktiskt..



Vill ha!!!



Mamma laga go mat, bruna bönor och fläsk, GOTT!!! Var jag mest nöjd? JA!!





Kilar iväg nu fuckers!! :) hej då :)

Dag 5 - En gammal bild på dig själv

Jaa, de var ju då inte så svåårt val.. bilden är från sommarn 07, lule cruising.. :)




Joo man var ju gode snygg efter lite alkohol.. :)

En liten fågel på min axel...

Men kolla vilken fin dag de varit då, jo men visst, testade en ny frisyr idag också, som jag faktiskt håll HELA DAGEN OCH KVÄLLEN, flätor, så tjejigt av mig, men de passar ju mig ändå, så snäll och go och rar och söt som jag är så.. :) hihi.. ;)

Nåja nog om de, eller? NÄ, för jag är gulliiiigaaast.. :)
Ge upp!,... jo..

Har ju då sovit bort halva dan, de göööör inget, sen var jag förbi mamma på hennes jobb, sen åkte jag iväg till little Holly, söt ungen, hihi, surrade lite med Ellen och sen åkte hon och jobba, så var de bara jag och Holly och Dolly kvar då, massa lek, mys och även en kort sväng hann vi ut också innan (min) mamma kom och bytte av mig för att jag skulle fortsätta på äventyr.. :)

Sen så när mamma var klar där så var de bara hem och förbereda inför middag och vi åt go revbenspjäll och pommes till middag, *host* halv 9 på kvällen.. haha! :)

Sen blev de skvaller afton och efter de nyheterna och nu är de bara piss och gå ligg, he he, men ska se "the social network" först, YEAH, äntligen får jag se den.. :)

Såg ju igår då den där kult filmen "Jack", en svensk film från -76, nästan 2 timmar lång, men shiit, grymt bra ändå, de är en sån film som man kan se många gånger, och han den där Jack, ja han var ju inte dåligt snygg, speciellt när han var nyduschad med backslick, m-m-m!!!

Nooog om de!!...

Nåväl, har ingen sladd till att lägga upp nå nya bilder som jag tagit idag så får göra de när jag åker hem istället, hihi! Vilken dag de nu blir!?

Men ha de fint alla nyfikna jävlar! :)
This is my life, like it or not, I'm alive!! :) Do you feel me?! Wohooo!... :)

Dag 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv

Jaa, de var väl bara här får något år sen då, inte så många som vet vad som menas med denna bilden, men de förhållandet jag var i då, ja de var väl en konstig tid i mitt liv helt enkelt..



Detta hände i stugan, min älskade spade, dock inte jag som paja den..

Kiruna,..

Oh yes! Nu är jag här..
Resan upp tog ju då lite längre tid än planerat..
Har varit och hälsat på mormor idag också på sjukhuset innan vi åkte upp..
Har fått mig thai käk, fyy faan så gott!!
Har inte sovit nå mkt inatt, men gode mysigt var de iallafall, ska väl typ skalla kudden snart, är gode trött..
Missar hockeyn ikväll också.. :( Nåja, nästa vecka, då jävlar!! :)
Fattar ju ingenting av min dator heller för tillfället när ALLT är på engelska, men vaddå, den är ju
ny-for-ma-te-ra-d..
Hoff, jobbigt ord de där *torkar svetten från pannan* HAHAHAHA...

öhm trött? JO!

Nåja, suckers ska sova nu.. Imorrn ska jag chilla för mig själv sen ska jag iväg och vara barnvakt en liten stund till lilla Holly.. :) Helt söt är hon ju, träffa henne för första gången idag, ja men inte fan var ju hon nå blyg, hon kom ju t.o.m. upp i min famn, och vi hade inte varit där nå länge då heller.. Mys :)

Nåja, ha de, hej! :) (era nyfikna jävlar...)


Dag 3 - En bild på någon i din familj

Världens bästa unge måste ju de bli då..



Älskade lilla Nea.. :) Såå underbar unge..

En liten liten...

Otroligt kul, hängde hemma typ hela dan, var snabbt in och fixade nå grejer i stan sen hem igen. bastuuuu, fan så skönt, sen kom Lina och Linus +3 brudar och hämta mig, dags för nå öl och musik i e-klassen, fiint..
Trevligt hade vi då, stannade till även en snabbis och snodde mig en skiva från 240:n.. hihi, fick en puss också, eller tp tog mig en.. :) De ansåg jag att jag gjort mig förtjänt av.. :)
Sen hämta vi upp Kalixborna och då drog dom med mig ut på Allstar, trevligt hade vi, satt och surra skit om konstiga människor vid vårat bord och sen om äckliga drinkar som vi lyckades beställa in, hela tiden.. haha..
Sen var de bara piss och gå ligg, trött efter en händelserik afton..
Idag har jag ju då fått sota för de och skippade partyt i Pite.. :( (Min baksmälla har typ precis släppt..)

Nu blir de att packa väskan, åka in till stan, umgås med mina underbart glada och galna stjärnor, Jonte, Ewe och Gurra, sen sova hos mormor för att fortsätta imorrn norröver med mor och Håkan till dom till wonderbara Kiiiruuunaaa.. :)

Jo, fick om dator formaterad igår också, NICE! De var riktigt efterlängtat, och dammsugen fick jag den coskå, mkt fräschare nu, uuuuh, Pappa Peter visade mig hur mkt dynga som ligger mellan tangenterna, usch!!

Vänd datorn (laptop) eller tangentbordet uppochner ovanför ett vitt papper, skaka, glo på pappret, HUUUJ!!


Ähh nu ska jag mysa lite innan vi beger oss, See ya Suckers :) *smack!*

Dag 2 - En bild på en person du älskar

De måste ju bli den människan som jag kommer ha svårast att leva utan när hon väl försvinner, mina närmaste vet vem de är och varför jag skriver som jag gör..




Världens bästa mormor!

Dag 1 - En bild på någon du umgås med ofta

Kan tyvärr inte begränsa med bara en bild eftersom de finns två som jag umgås VÄLDIGT mkt med!





Älskade Evelina och jag (en dag på stan)





Käraste Lina och jag (nog var de party då)

Ett nytt försök..

Då drar jag väl igång igen då, eller försöker, med mina yttersta tankar och funderingar och lite bilder kommer de då ploppa upp till och från.. :)

Får vi väl se var ni tycker och tänker om de.. Haha..
Jag vet att jag kommer vara dålig på att uppdatera med jag ska försöka..

Såå Lets Go folket!! :)

(har kopierat från bäst Milla detta)

Dag 1: En bild på någon du umgås med ofta

Dag 2: En bild på en person du älskar

Dag 3: En bild på någon i din familj

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Dag 5: En gammal bild på dig själv

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

Dag 8: En person som du saknar

Dag 9: Någon i din släkt

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

Dag 11: En person du kan berätta allt för

Dag 12: En bild på någon du har varit kär i

Dag 13: Du och någon klasskompis

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Dag 15: En person som du vill vara med

Dag 16: En bild på dig själv

Dag 17: En ovanlig bild

Dag 18: En bild på din fritid

Dag 19: En person som är snygg

Dag 20: En bild på dina närmaste

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig

Dag 22: En bild på en tid du saknar

Dag 23: En bild från i sommras

Dag 24: En bild som gör dig glad

Dag 25: En person som alltid gör dig glad

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med

Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt

Dag 28: En tokig bild

Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv

Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


See ya later on then babes! ;)