JAAA!!

Jag fick just ett brev som fick mitt hjärta från halsgropen att landa på rätt plats, från försäkringskassan, jag är så jävla överlycklig, hela måanden har jag gåt toch varit hela nere för jag trott att de inte ska gå runt alls för mig, men nu fick jag mitt bekräftelsebrev om att min ekonomi ordnar upp sig, åh jag är såå glad för mig själv nu, inga fler ledsna miner..


Joo glömde ju berätt en grej, om förra inlägget, btw bilderna finns att se på min Facebook..
Igårkväll när Angelica for så kom grannen ut och skällde ut henne, öh sur fan?, måste ringa hyresvärden, han hota med att ringa polisen för att vi fört som oväsen, ursäkta för att vi hade trevligt och kanske skratta, och han sa att han hört allt vi gjort, (som att de vore nå hemligt) och att han hör klart och tydligt om vi tappar en knappnål på golvet, men ursäkta mig då herr världens bästa hörsel, jag hör din jävla telefon jävel varje satans morgon före fan ringa (inte ett larm på en mobil, en telefon i hemmet) och de är ju inte så att gubben pratar nå tyst heller..
Ska han klaga och hota MINA kompisar med att ringa polisen, så tar de hus i helvete, ska berätta för hyresvärden så dom får en historia från båda håller, "jag har den juridiska rätten på min sida" hade han sagt till Angelica, vilken klåpare, hmm men få se nu, är de svårt att knalla upp en trappa och säga åt oss om vi lever om att vara liiiite tystare? För de är ju inte så att han har nå större probem i benen för han bor ju själv på andra våningen och knallar på som fan ute på gården..


Nog om de, nu vidare.. Lasagne, mmmmm lunch :)

Foto...

Igår fota min fina pojkvän mig och mina goa vän Angelica, vart faktiskt riktigt nöjd med bilderna, eftersom de är hans första gång som han fotar sådär, så lär de ju bli fler, han kan ju inte bli sämre, jag har ju inte ett riktigt "fotoöga" men jag är då nöjd iallafall, de går säkert att förbättra, eller ja de gör de ju självklart, men iallafall..

Att stå "modell", he he, jaa de är inte så jävla lätt, okej, jag har ju mina problem med mig själv, så lite extra jobbigt ibland då kan jag känna, men fan vad kul de är när man börjar komma in i de lite.. Lätt att jag ska stå framför kameran fler gånger, kul att känna sig extra fin någon gång, få sminka upp sig ordentligt och sen ta på sig nå snyggt, ska leka lite mer med mina kläder så jag inte bara drar på mig svart, som jag brukar.. Lite mer färg.. :)

Idag ska jag och Angelica och lilla Samuel till Lule för att lämna min bil på rep, så sen ska vi rocka Atosen, fränt.. :) Blir väl typ ganska lugnt idag ändå skulle jag väl tro, inte mkt som händer alls annars, jo ska väl till stallet och sen ska jag väl umgås med min mamma en sväng om för hon kommer ju till Boden och ska bo på Bodensia (lyx) för hon ska på nå möte.. (ovanligt) :P

Jaha, och mer då, nä inge mer.. Vi drar väl förbi världens bästa Jenzzon en sväng också och kollar hur han fått till de i sitt hem, säkert super fint, han hade ju med sig två IKEA experter igår till Happis, så jag tvivlar inte en sekund på att han kommer få de snyggt hos sig.. Inte för att han har så dålig smak han heller, men dom flesta killar brukar springa igenom IKEA och glömma mer än hälften, men han verkar ju ha shoppa som en tok, nice..

Idag är de nog vilodag för Nibban,. Eftersom jag inte vill stressa när jag är med henne så är de väl lika att låta henne vila då när jag är lite mer stressad, eller tänker jag fel nu? Ska jag stressa kring min häst som orginal är lite spattig av sig, vi kan kalla de "skvätt rädd" eller "nervös" eller bara "arab".. Nä jag tycker inte att jag ska stressa, då kan hon lika få stå i hagen och tugga i sig lite hö och bara vara..

Nu blir de snabb lunch sen kommer nog Angelica och Samuel och då brummar vi iväg med fet Volvon.. :)

Ha de hej hopp..

Ont ont ont...

Aaaj mina händer och handleder.. Idag hatar jag reumatismen som jag fått från min mor/mormor - och länge bak i tiden.. Värst idag är nog kring knogarna, har mig själv att skylla sen den tiden då jag "knäckte" fingrarna hela tiden.. Har även ont i fotlederna idag.. Suck, kan man aldrig få vara helt smärtfri..

Idag är en riktigt trist och grå dag här i Boden.. Men jag lyckades ändå kliva upp bakom 10, har varit ner i tvättstugan och vikt min tvätt, tagit upp allt, sökt jobb, och de är de första jobbet som jag söker fasktiskt som jag har lite pirr i magen för, känns riktigt bra att söka just de jobbet också.. Hoppas nu bara att jag får de, har faktiskt tänkt att jag ska ringa dit och fråga sen också om några dagar, eller typ någon vecka, bara för att visa framfötter, och nä de är inte Hööks i Lule.. Har faktiskt ingenting med hästar att göra dehär jobbet som jag sökt idag..

Känner mig riktigt trött, och har ont lite här och där, stel och jävligt, skönt att Angelica tar Nibban idag, hon skulle ut nu och rida, hon ringde precis och fråga vad jag grejat på med för nå med sadeln, hihi, testar lite andra grejer så den kanske blir skönare att sitta i.. En sadel som är 10 år gammal är inte lite hård.. Men den börjar bli mjukare för jag smörjer den och fixar med den.. Fick den av min kära vän Ewe när jag skaffade Nibban, den sitter inte riktigt som den borde, men eftersom hon inte har nå ryggmuskler att skryta med eller nå sånt så funkar den, den pajar inte heller hennes rygg så då tycker inte jag att de gör nå heller..

Måste samla mig ork att dammsuga och diska.. Lite musik kanske löser några utav mina världsproblem..

Min underbara pojkvän är hemma, han glömde laddarn till sin telefon (haha dement redan, oj oj oj) han skulle väl komma sen, ja vilken fick mig att bli påmind om att plocka fram köttfärsen, vi ska ju äta lasagne ikväll till middag.. Gott! :)

Men AJ mina fingrar tar död på mig typ.. Eller de är som kring knogarna de gör mest ont.. Är helt stel i händerna, borde nog gå till en läkare och kolla upp de där.. De gör ju faktiskt jävligt ont..

Nä nu ska jag knalla vidare.. Hejdå..

En helt ny värld..

Aah de känns som att allt är helt nytt, känner en helt annan livsglädje, har hittat en karl som jag trivs med och som har lika dålig humor som mig, han har värdelös smak på film, men jag tycker om han ändå, och han få välja film ibland, han kan se de jag vill se, och han älskar att se komedi serier, precis som jag.. De är en foto kille/fiske kille, passar mig perfekt.. Visste inte att de fanns sånahär killar faktiskt, trodde dom bara fanns på film, och de bästa av allt, med alla dom plussen så ser han faktiskt också jävligt bra ut, me like :)

Har dessutom en liten donna häst nu, Nibban, kan inte bli mer nöjd, de är jobb med häst, ja jag vet, de kostar, ja jag vet, men de är ett intresse, något som håller livsgnistan vid liv när man är som mest ledsen, när jag saknar någon vän eller min mamma eller min bror så åka jag till henne, sitter i boxen och lyssnar på hennes tuggande av höet och hur vacker hon är, far ut en sväng barbacka i skogen och bara njuter av naturen, de hjälper, saknaden finns ju kvar, men Nibban hjälper mig vid dom jobbigaste tillfällen, även fast min ekonomi är kass och de känns som att de mesta tjorvar så är jag jävligt glad att jag fick ta henne..

Jag har en ny lägenhet också, i Boden, trivs med den, snetak, litet mysigt kök, badkar, balkong och de bästa av allt, pensionärsgrannar, kan de bli bättre? Luugnt oh skönt i trappen, :) Trivs som fisken i vattnet faktiskt. :)

Sen har jag ju ett gäng underbara vänner, kan inte undgå att nämna några, Ewe A, Agge S, Micke Ö, Jens L, Madde J, Marie F... De är skillnad på folk och folk faktiskt.. Och en del människor är bara såå värda att nämna en extra gång, de är dom med de lilla extra som gjort någon alldelens speciellt för mig den senaste tiden.. Dom ska uppskattas och visas, tycker jag, men dom som jag inte nämnt, ni är ju ändå mina vänner självklart, jag har många vänner/"bekanta" och ibland är de vissa som måste få visas upp lite mer än andra tycker jag, dom som verkligen visar sig vara mina vänner.. Helt underbara människor!

So long.... :)