Se och hör..

har inte direkt nå skvaller, helgen var väl rolig, var på fest lite här och där, vart inte full, men jag kan ha kul ändå, träffa nya människor och haft allmänt kul.. fick mig en taxi resa också, kalaset slutade på .... hihi, de är nog fan bara Agge som vet de, tror jag.. tack tack.. :) 

jag har funderat en del på hur allt var förr, varför man alltid vill ha de som just den där roliga gången och hoppas på att de ska bli som den gången då vi var där, eller nå sånt.. man kan ju tänka så ibland, ja de är normal, jag är inte den enda som gör de, men varför tänker man inte, jaa den gången var ju svin kul, men nu ska vi fan ha roligare..

nåå måste bara säga, sommaren 09 helt underbart rolig! hösten, ja men visst, den kunde lätt varit bättre, men ska inte klaga,. vintern, den är inte över än, hittills, jaa den har väl funkat, men den ska bli bättre..

i övrigt trivs jag med livet och har de nice, så som de ska vara, tänt nå ljus så de doftar nice, tänt två aroma brännare och har bara allmänt mys med mig själv..

ska väl införskaffa mig i nå rökelser snart också, trivs i doft och dämpat sken..

Månadens låt: Ison & Fille - Jag skrattar idag

inte direkt sån musik som fallit mig in att lyssna på, inte på vääääligt länge, men den låten stämmer verkligen in på mig.. *nynnar lite*..

Nå hoppas alla har de bra, hej hopp!

Händelser

Jag la mig ner bredvid honom i sängen med ryggen mot han, jag andades in försiktigt men tungt, han la sin arm om mig och drog mig till sig lite närmare, vi somnade så, jag vaknade av att han låg och strök mig på magen, försiktigt, han fortsatte ner över högra höften och ner mot mitt högra ben, jag låg bara och njöt av hans närhet, han strök mig på benet och fortsatte upp mot magen igen, strök försiktigt och precis under brösten, det var inget intimt men de var närgånget, de kändes inte fel på något sätt, han andades tungt i min nacke tills han försiktigt kysste mig på halsen precis under örat, han fortsatte att stryka på min kropp och jag ryste till lite då och då, han höll om mig och andades i mitt hår och kysste mig än en gång på halsen, försiktigt och ömt, jag vände mig försiktigt om och kysste hans läppar, tittade på honom, strök han i hans sammetslena hår och tanken slog mig, precis som förr, han är vacker, han är riktigt mysig, vad har jag hållt på med egentligen, jag la mig ner och tänkte på mina tidigare misstag och blev lite bitter på mig själv, tankarna försvann så fort han la sin arm om mig igen och kramade om mig en gång, jag kände hur hela kroppen stelnade till och sen blev jag hur avslappnad som hellst, hela kroppen kändes tung men jag låg med ett leende på läpparna, han såg de inte för han låg ju bakom mig, just då kändes allt helt underbart, vi hade inte sagt nå till varann, bara njutit av närheten och varandras energier.








 Gårdagen blev riktigt lyckad, mina älskade vänner fixade en riktigt bra fest hos mig, vi hade kul hela kvällen, sjöng och svammla hela tiden, helt underbart..

Natten ska jag absolut inte klaga på.. :)

Har varit ut på en promenad idag med Adolf och hans pappas hund, helt nice var de att knalla, vi surra helt mkt om typ massa saker, eller jag surra mest kändes de som, men de var nice ändå..

Nu är jag hemma i lägenheten med hund och ska väl ut med honom snart.. =)

Jag är inte ledsen efter de som hänt, självklart tänker jag och funderar, men de går över, jag reder mig själv, jag klarar mig, de var lika att de blev såhär, jag tror att de var mkt sånt där (jag vill men de går inte men jag gör de ändå)...

Nu ska jag pysa iväg, skutt skutt, hejhej

Avskrivning

är just nu något som jag hade velat göra med hela mitt liv, just för en stund..
jag vill åka iväg och tänka på nå annat, inte vara ensam och inte vara i närheten..
bara inte alls vara just för en stund..

vi missuppfattade varann nu in till slutet och de skär i mig.. jag hade hoppats på att vi skulle kunna förstå varann, jag hade velat prata med dig öga mot öga och jag hoppas på att jag kommer att få göra de, jag hoppas att vi är nykter då båda två och lyssnar på varann, okej att de inte finns nå mer att hämta mellan oss, men vi behöver ju inte skiljas som ovänner, de känner bara onödigt..

vi mår alla bra av att vara vänner, just nu känns de som att alla missuppfattar mig och bara trycker mig åt sidan och lyssnar inte på mig, men att förklara nå över msn, sms, telefon är fan riktigt svårt, därför vill jag ta de öga mot öga, jag vill visa vad jag känner med mitt kroppsspråk, jag vill se den jag pratar med så jag vet hur den personen reagerar och agerar när jag pratar, allt blir fel över telefon, man förlorar personer som man inte vill förlora,..

de var nog lika de som hände nu, att de tog slut, men jag hoppas att vi kan vara vänner sen ändå, vi har en del att lyssna på och lära iallafall, iallafall så är de då så att jag har nå jag vill säga dig, och de är de som du missuppfattat ikväll, jag vet att du kommer säga så mkt till dina vänner, men allt är missuppfattningar, du skulle förstå mig så mkt mer om bara du och jag kunde sitta ner och prata med varann utan någon annan i närheten, du har haft någon omkring dig varje gång som jag försökt prata med dig, och jag har haft någon omkring mig när du försökt prata med mig..

jag vet att de inte kommer bli nå mellan oss nå mer, vi är fri nu båda två, fri från att göra varann besvikna och fri från att göra misstag mot varann nå mer.. men vänner kan man ju ändå vara, eller?
jag vet att de är tjatigt och fjortis att skriva såhär på internet i en blogg men jag vet inte hur jag ska få kontakt med dig.. men de är ju vad du säger att jag är, en fjortis.. :) inte för att jag tror att du skulle läsa dehär men någon lär ju göra de och berätta för dig ungefär och vrida och vända på de jag skrivit, så då kanske nå kommer fram.

vänner kan man inte ha för mkt av, glöm inte de, och de finns nära vänner, bekanta vänner och vänner på avstånd, om du nu vill ha mig som en vän så behöver du inte oroa dig för att vi måste vara nära vänner eller umgås och greja på, bara veta att vi inte är arg på varann och kan hälsa när vi ses, för de lär ju hända, de räcker.. och de hoppas jag att du förstår och inser själv..

ska väl försöka sova nu typ.. hejhej




okej de vart ett deppigt inlägg, men så är de just, men de går över, såhär är de, jag är INTE självmordsbenägen, så tro inte de.. med tanke på hur början av inlägget var, men jag känner just bara att jag vill byta ut mig själv och leva någon annans liv tills jag kan vara mig själv och glada Mia som jag brukar vara.. jag kommer väl tillbaka snart, men tills vidare, ett leende på läpparna och kläder på kroppen, de är de som gäller nu.. :)

men jaa!!...

nu är de färdigt, finito, kaputt.. sånt som händer men de var väl lika..
 dagen i stora drag, härjat med Agge och Montana, svin kul, hell yeah!.. hämtat mina prylar, sen har de väl inte hänt så mkt.. ska väl försöka få tag i nå cash så man kan göra nå av livet, typ dra iväg på en liten tripp kanske, hmm jo!.. :)

till helgen blir de nog jaa jag vet inte, får se faktiskt, inget speciellt skulle jag tro.. men nå som roar mina vänner ska jag väl hitta på iallafall.. fint serru!!

nåå nu ska jag glo nå film och sen blir de sova, chips och dipp står på menyn, och även då GOD cola! :)

nå hej svejs!

Minnen..

Sitter än en gång i sängen och funderar, nu har jag fan sovit hela dan igen, skönt var de, men man har ju inte fått nå gjort, klev upp, käka nå kakor och drack lite saft sen tömde jag diskmaskinen..

Nu sitter jag bara och fryser i all allmänhet och tycker att allt känns mest tråkigt, är mest typ less på de mesta faktiskt..  klickar omkring på youtube och lyssnar på musik, nu har jag klickat så mkt så jag kom till en låt som jag lyssna mkt på förra året den här tiden på året faktiskt, Kewd - En ängel från ovan.

Faktiskt riktigt bra låt nu när jag lyssnar på den igen.. hittade en massa såna här låtar igår också som var ganska gulliga, så jag skapade mig en spellista på youtube, nu har jag några stycken där faktiskt, men så är de med en ny dator utan musik, haha! :)

Funderar på att färga håret igen, men jag vet inte vilken färg, får se vars livet tar mig, kanske gör nå dramatiskt och klipper mig och shit, haha.. mkt händer när man håller på att ändra lite i livet, de är fan en stor förändring att sluta röka faktiskt, har som inget att fördriva tiden med när man pratar i telefon eller har allmänt tråkigt..
Nu plockar jag mest och städar medans jag pratar i telefon, ganska bra faktiskt, även fast jag brukade plocka rätt mkt innan också men jaja.. :)

Jag minns då när jag var med Therese Nordin, fan vad kul vi hade hon och jag, min lill tjej.. :) Saknar henne som fan nu.. Fan vad kul vi hade med varann, typ förra vintern, burka med madrass bakom skotern, slira med DALen, vi var på Pite Cruising och rocka som fan, vad vi än gjorde så hade vi kul, även fast vi bara var typ på rusta eller nå så hade vi kul, vi skratta typ alltid och hennes katt, PÄrlan, jiiises, hahahahaha, när han skrämde mig när han kom flygandes över soffan typ över mig, landa på min mage och fortsatte i en jävla fart ut i hallen, magpumpad oh ja!, då höll Therese typ på att dö i skratt, ja även jag då, men jag var ju i chock också hahahah. Vi hade typ alltid jävligt kul, går fan inte att sticka under stolen med den grejen, men men, kanske kommer någongång då vi hittar på nå drastiskt igen och har svin roligt.. Shake that thing miss miss!!..

Nästa låt som kom upp: Jason Mraz - I'm Yours,...ja, de finns bara en människa som jag börjar tänka på, hon som var den första som hade låten i min umgångeskrets, Carro Scott, hell yeah! Hon har typ all musik före alla andra känns de som, och typ flera månader innan, (rix fm) "YEAH Nyaste hetaste och mysigaste låten Jason Mraz - I'm Yours" - Eh nä, då hade Carro redan haft den typ månader.. haha! LOSERS!!
Henne hade jag också alltid svin kul med, hon var en speciell vän, vi kunde umgås med varann en hel dag då och då, vi behövde inte säga nå till varann, ibland sa vi inte ens hej, bara titta på varann, gjorde någon leende eller typ någon nickning av nå slag så förstod vi varann vad vi tänka och vad vi skulle göra..

Nu kom de upp en riktigt gammal låt, Jösses, Kobojsarna - Jag vet du vill ha mig, Lina Liljeholm Fan BLJ:n, Vi hade fan riktigt jävla kul den där månaden, bästa julaftonen men fläskfilé och bollar, massa fest och fylla, massa sladd och slir med BLöJan, Vi drog upp till ALKO och var svin packade sen när vi kom hem, massa drama och erotik och massa annat som hände den vintern, fan vad jävla kul vi hade!! ÅÅH, varför ska allt bli bara skit, varför kan man inte bara leva kvar så som vi hade de, vi hade de ju svin kul och svin bra.. nåå men livets gång är väl såhär.. Men men, man har ju sina minnen kvar, de är dom jag får leva på, men jag ler varje gång jag tänker på allt vi gjort..


Alla minnen från mina tre bästa kompisar får mig alltid att må bra när jag är ledsen och mår dåligt.. Kanske mår jag bra just för stunden när jag tänker på dom men de duger för mig, för då har jag något ljust i mitt liv..
Nu har vi alla tre vuxit ifrån varann och hamnat åt hela olika håll, fyra hela olika människor och vi lever helt olika liv, ingen av oss skulle någonsin kunna gå tillbaka till de liv vi levde förr, men som sagt, minnen är de vi har opch de som hjälper oss framåt i våran vardag.. Vi har lärt oss av våra misstag som vi gjort och fler lär vi göra och förhoppningsvis lära oss utav dom också..



Nu ska jag pysa iväg, ha de göttans fin fint.. heippa!