Ibland..

Ganska ofta faktiskt nu för tiden så börjar jag mer och mer irritera mig på en del människor, kommenterar en del saker som är helt OFF, dom fattar inte ens själva hur jävla dumt de låter de som kommer ut käften på dom, tragiskt, nååå snart blir de viva la Boden igen, nu har jag bestämt mig, bor i min väska ett tag som vanligt, känner att jag behöver de, sen blir de väl att skaffa sig nå, vill inte kasta mig in i nå och flytta till nå ställe bara för att jag vet att jag behöver ett eget hem, jag ska lalla omkring först lite som vanligt och hitta något som jag verkligen trivs med.. Och börjar väl i Boden då att lalla omkring, känner marken ganska bra, har vänner och andra underbara varelser där som jag trivs med, har lessnat IGEN på Lule, bara massa skitsnack, lögner och folk som går bakom ryggen på en, trodde att de fanns folk i den här stan som man kunde kalla vänner, men fet glöm, dom väljer ett skitliv och sen ger dom en dissen, och sen ja som vanligt så vill dom ha tillbaka en som vän, nä fy fan, jag håller mig i Boden, de bor ena jävla massa falska jävlar där också, men jag vet vars jag har dom som jag kan kalla mina vänner.

Sen så är ju Bengt i Boden också, så då kan jag ju pussas och kramas när jag vill med honom typ..

Valborg till helgen, ring inte mig, jag ringer er om jag känner för de..

Min goa kusin Mari har lovat mig "någon dag i veckan" att sova/duscha hos henne och Mats

Segt..

Ibland blir de bara så att man glömmer som bort att blogga, eller typ orkar inte starta datorn, eller orkar inte logga in eller nå annat shiit.

Nu är jag iallafall i stugan, skönt som FAN! Häng med mamma och Håkan, Fixat och donat på här ute lite, ätit go mat, varit till Ivve, imorrn ska jag ut och rida med Ewe, jääätte länge sen vi gjorde de, hoppas allt går bra bara, för Lykkan lär ju vara stört pigg nu när hon har haft sin "unghäst-funderar-vår-vila", och Ivve lär ju också vara pigg, för de är han alltid mer eller mindre.. :)

Ikväll trooor jag att de blir Boden, funderar på de, vore som en kul idé, kanske träffa massa vänner eller bara inte göra nå, typ glo på allt folk, annars vet jag inte?!

Ögoninflammation av den konstiga sorten har jag också, ont som fan gör de, de rinner tårar, har nå typ nervryckningar i ögat och dessutom är de liiite svullet, men de går över, de är ju vår för fan, säkert suttit i drag eller allergi, ingen idé att slösa pengar på att kolla upp de, de blir väl de vanliga "kom tillbaka om några dagar/nästa vecka om du inte gått över".. ÖH nä tack, då kan jag vänta ut de innan jag tar kontakt, så dom inte behöver säga så och tjäna några hundra på ett onödigt besök där dom ändå inte gör nå..

Nååå nu ska jag väl palta mig till telefon, fick nyss ett mess, kan de va Lina?! :)

Ha de fiint, tjofläng!


Joo just de ja, Lill Håcke fyllde ju 5 i veckan.. Grymmaste ungen börjar bli stor nu, jag sa till Lina, ja om 10 år så har han dragit över någon brud och är knall på stan och hamnar säkert i bråk, äpplet faller inte långt från trädet..
(tänker då på både mamma och pappa som varit i exakt samma sits med varann!!) Hahah, minnen!


Nu, hejdå!

Kvällar..

Nätter och dagar..

Sur och grinig är man mer eller mindre hela tiden.. och jag är tydligen inte ensam om de.. jajja..

Gårkvällen var helt kul, var ut med ett gäng gamla kompisar, släpade med mig Lill-Mia för att inte lyckas vara ensam tjej, kul hade vi då.. :)

Idag hade jag häng med mormor, vi såg Rain Man, grymt bra film, ikväll blir de häng med Jonto och alla kring stan, ska ut och busa med sen söta lilla röda bilen, wiihoo :)

Vet iallafall varför jag känner mig helt nere idag, de är idag 2 år sen min farbror gick bort, när mamma påminde mig om de så kunde jag inte undgå att fälla en tår (eller flera), fick ställa mig i duschen hos mormor för att inte visa att jag blev ledsen.. Sån är jag..

Gråter än idag varje alla hjärtans dag också, Vila i frid älskade faster! Du är saknad!
Har dock inte riktigt koll på datumet från idag, så sörjer mest på skärtorsdagen för de var den dagen då min farbror gick bort.

Båda var underbara människor, saknar dom båda väldigt mkt, även fast de inte var två som jag umgicks med sådär mkt så var två av min pappas alla syskon som låg närmast hjärtat..

De finns två till som betyder allt utav hans syskon, alla betyder ju massor för mig, men Ingemo och Hans-Ove, dom är så grymt omtyckta av mig, dom två har verkligen hjälpt mig i min uppväxt, även dom rår för den formade Mia som jag är idag, till beteende och hur man uttrycker sig, Ingemo känns de som att hon har lärt mig visa gästvänlighet och att alla har ett värde, Hans-Ove har lärt mig diskutera och hur man tacklar sig fram när de känns svårt och menlöst.

Bertil (VIF) Var en vänlig själ, alltid glad och trevlig och hade alltid något spännande att visa, ett roligt skämt att dra, eller en värmande kram att dela ut,.

Maj-Britt (VIF) Var även hon en vänlig, men väl parfymerad tant, fick alltid hårda karameller och läsk när jag var dit, kommer ihåg deras ljusdämpade hus i Gammelstan och hennes röda hår, hennes händer som alltid var kring kinderna på en och hennes härliga leende..


Minnen,..

Var med min kusin också igår btw, Robin, fan, han är så jävla härlig den där människan, massa att berätta och alltid ett leende på läpparna, så jävla frän kusin man har.. :) Stolt släkting!

Nu drar jag, hejdå :)

What?!

Alltså, jag känner att jag blir lovad och har massa förhoppningar framför mig, men blir som bara nedgångar, gång på gång.. varför?
Har jag gjort någon nånting för att fötjäna alla dessa motgångar?

Jag menar, jag gör en massa, hjälper till en jävla massa!, försöker verkligen göra rätt för mig., men de känns ofta som att jag inte får nå tillbaka?
Har jag gjort nå fel för att inte få tillbaka nå alls?


Vill bara att allt ska bli bra snart, att jag ska få mig ett hem nu, en "egen" säng och ett täcke att längta efter, de är de jag vill ha mest av allt just nu,en dusch att söka sig till när jag själv känner för de, inte behöva anpassa mig efter andra allt för mkt, ha min ensamma tid så ofta som jag själv vill..

Varför missar jag alltid på de där med vänner, som tycker om mig för den jag är, dom som bara pratar om sig själv och aldrig lyssnar på mig, och när jag ska prata om mig själv och berätta nå så håller jag inne så jävla mkt för jag gjort de misstaget tidigare att berätta och fått en massa skit tillbaka slängt i ansiktet..

Jag har ingen plikt till någon, jag gör vad jag själv vill och känner för, jag berättar de jag känner för, kan inte folk ta de så fråga inte, och kom fan inte till mig med era egna problem, jag har lyssnat nog nu på andra, jag vill bolla tankar, inte få en fet utskällning eller liknande när jag säger nå..

Vänner är till för att kunna prata med, inte att fundera på "vad kan jag säga och inte säga"..

Som sagt, mitt liv tillhör ingen, jag umgås med vem jag vill, när jag vill.. Och sen om de inte gillas, nä men håll de för er själva då, jag hoppar inte på er med massa skit för att ni umgås med någon som kanske inte är bra eller nå sånt, vi är för fan vuxna människor, alla måste få göra sina egna misstag för att lära sig av dom..

De funkar inte att säga, jag har själv gjort samma skit, gå inte i mina spår, lyssna på mig,.. I HELVETE!!, vill jag så gör jag! De är väl ändå mitt val, mitt liv och mina misstag isåfall.. Om du gjort samma skit, synd då, då vet ju du, men jag måste ju få inse själv om de är ett misstag eller inte, de kanske var de för dig, inte för mig..

"jag känner den personen, vet hur han/hon är.." eller "jag har varit med en person beter sig exakt likadant.."
Men so what?! Fotrfarande MITT VAL!!


Ännu en bitter dag, ja!

Nu ska jag gå ut till hästarna för dom står inne och gottar sig i stallet..


Hej svejs hallon race.. :)

Saknaden..

Dags att drömma sig bort, mot dom gröna vidderna och vacker Bengt, barbacka i galopp med repgrimma, påväg mot ingenstans, njuter av friheten..
Saknar den mannen som fan!
Buddbyn snart..

Jag hade så gärna velat att framtiden är våran, tillsammans, i oändlighet..
Kan inte förstå att en häst som jag bara varit kring en kort stund, kan fastna så tätt intill mig..
Jag vill verkligen ha honom, ha honom, se han som min.
Vackrare häst får man leta efter.

Hade han varit min, hade mitt liv brunnit för honom!

God natt!




The big black beautiful stallion




Oooops..

Nu var de ett tag sen..

Angelica: Joo, tro mig, jag lär nog kanske kunna bli lite av en stammis?!
Till sista April.. Sen är jag praktik fri och på jakt efter en ny plats, eller jobb!..


Få se dåå, what to tell?

Ähh minns inte förra veckan så mkt, inte så viktigt, helgen var då bra, var ut på Allstar, lite drama var de väl, och ja, personen som var inblandad verkar då ha tagit åt sig en del av de jag sagt iallafall, blev ju påmind om de igår så de var väl bra ändå..

Träffade världens bästa Jimmy igår, han ska bjuda mig på mat, åh, längtar, han gör ju så grymt god mat!

Har lånat Chevan av Patrik från igår till idag, ifall de blir flytt så är de lättare att flytta med den, typ allt ryms ju på den, men vad av denna snö som faller? Nåja, älskar snö men iallafall, varför just idag?

Längtar faktiskt ganska jävla mkt till att flytta, Christoffer verkar vara en vettig människa, riktigt trevlig.

Får se hur länge man blir i Viva la Luleå, kanske får panik och söker mig tillbaka till Boden, eller så kanske jag söderöver som jag planerat nu en tid framöver, fast de blir inte förns efter sommarn de då..

Ähh nu bär de av utåt.. Skutt skutt, hejdå :)