helgen...

ja fredagen var ju trevlig, tog några öl och kolla på när polarna spelade sällskapsspel, fick skratta åt dom en hel del, sen bar de iväg ut och kolla läget på stan och sen en sväng förbi bränna,..
kul hade vi iallafall, lördagen var ju mindre rolig, jag höll mig nykter (som tur var) vi var och kolla på när pojkarna bus fixa bilarna sen åkte jag hem till Aggbert och vila upp mig, sen blev jag kvällens chaffis, vi var på flotten och dumma oss en stund sen drog jag iväg..
dom andra skulle ju ändå på Farmen så lika att dra raggen, fyndade Bulten, Kalle och Olle så dom åkte väl med en sväng om också, sen åkte vi fram och tillbaka, hit och dit, massa bränsle gick de, men kul hade vi.. =) sen soovaa..
idag har jag Agge och Montana varit till Agges moster i deras stuga, drack väl en kopp kaffe sen bar de av ner till stranden, jag banga och bada idag, men så kan de va, sen åkte vi tillbaka till Boden kring 18-tiden nå sånt så har de väl inte hänt så mkt med, Bagges lillasyster har flätat mitt hår, niice, helt sköönt, nå men nu ska jag skutta!

SKIT NER ER!!!

nice dag =)

ja eller iallafall ganska nice.. =) legat på stranden idag igen.. skönt var de.. =)
gårkvällen avsluta vi med en tur med bilen i skogen igen, fastna och härja där i en pöl, Bulten kom och drog lös oss, vi spräckte soppa tanken där mitt i allt också, men fan vad kul vi hade, ooj ooj ooj =)
de var jag Agge Jim och little Taamaas =)
förövrig händer de väl inte så mkt, imorrn är de Farmen avsluning, E-Type kommer dit, funkar väl de också, vet inte ens om vi ska dit, kanske hittar party någon annanstans och drattar dit, på tal om att dratta, jag drog mit en fin vurpa i leran igår när vi skulle gå och utforska en väg, hm kul men blött som fan..
joo där när vi fastna med bilen i gyttjepölen så säger Thomas precis för sent, Agge hann före, hon öppna dörren och de spola in vatten, ja och de lukta ju inte hallon direkt, de lukta kodynga, men ooj ooj ooj vad kul vi hade.. =)
ikväll är väl planen att dricka någon öl, härja lite kanske och bara vara allmänt odrägliga, de brukar vi kunna vara bra på =)

gårdagens bästa kommentarer "kör bara" "gasa bara" "håll bara"..

Josefine; jo dom är lite höga, jag använder dom inte direkt, =) köpte dom bara för att dom är fina ;) du vet ju, jag och min sko noja, de ska vara mkt skor.. =)

nu ska vi äta, sen dricka öööl! =) eller ja en dusch blir de nog också, men smink är nog överskattat, kanske.. ;)

skit ner er!

rolig dag..

oooh ja!!

började dagen med lite stress, in på arbets och skriva under nå papper sen iväg och tanka och köpa lite läskeblask sen bar de av mot alder, sola och tog oss två dopp där i pölen, sköönt var de =) de var jag hanna agge och lille tomas.. låg typ där i 2 timmar (imorrn blir nog längre hihi)

sen åkte vi och handla och gjorde oss lite krubb sen for vi ut och trucka med pojkarna i skogen, kuul =)
skutt skutt med volvona, fan vad kul de var, hahahaha! vi ägde dom andra, fett! dom körde fast två gånger men de gjorde inte vi... ojoj, teamet, the best ever var ju i våran bil =)
har kommit hem till Agge nu för en stund sen, ska väl se en film, hennes lillasyster är här också...
så nu blir de mys pys i soffan.. =)

förlåt för att jag förstörde din överraskning men jag lovar att gottgöra dig ;)

nä nu ska jag pyysa =) skit ner er!

Jobbig dag...

Fy fan vilken hemsk värme de varit idag, eller är fortf. hoff..

Har iallafall varit duktig idag, klev upp där kring halv 10 och gick ut med Effe, sen drog jag iväg till Agge och hämta bilen och brännde iväg till stugan, trimma lite på gården, ledsna på de när jag precis var klar sen så tvätta jag min och mormors bil, fick för mig att muppa mig när jag tvätta min bil så de blev lite wet-shirt och mormor garva som vanligt åt mig.. =)
sen fortsatte jag över till gräsklipparn, guud så tråkigt de var då, nåå, musiken få fullt ös i öronen och snart blev de mkt roligare att klippa gräset, haha!, niice blev de, gick där bakom klipparn och rocka röven hit och dit, dansar ju så fint så ojoj =)
mormor bjöd på falukorv och färskpotti idag, gott som fasen var de, men hade som ingen lust att äta för jag var ju som så varm och maten var jätte varm, och de var varmt inne och ute och överallt dit jag förflyttade mig.. (I'm hot) ;) men självklart åt jag mormors mat ändå... =)

nu är jag back in boden, sitter här hos Agge, vet inte om hon uppfattat att jag är här för hon sov när jag kom hit, hon bara vända sig om och kolla på mig och fortsatte sova..., funderar på att springa iväg på bolaget och köpa en vinare och kanske någon bärs, skulle som sitta fint.. =)

ikväll blir de nog att bada, hoppas jag.. nä nu ska jag väcka hon den där.. =)

ha d...... eller nä, SKIT NER ER!

doom doom doom....

sitter just mellan filmerna för att skriva någon rad, haha!
sitter ju dricker viiin med Agge-Banan... fan vad trevligt vi har de då, ojoj, rö tjut och chips, har just sett en komedi, den var faktiskt rätt bra, har skrattat och t.o.m. hunnit bli rädd där en snabbis, både jag och
Bagge skrek som nå stuckna grisar och sen direkt efter börja vi självklart garva.. =)
inte ofta man blir rädd i en komedi.. hihi

nåå nu ska jag driva vidare och dricka lite mera vin =) de är fiiint de här..


nå som sagt, skit ner er! :)